glasgravör
GRAVERAT GLAS AV MARIA FEUK

överfångsvas "Hettan"

Jag har ett mindre antal objekt att ställa ut på gallerier och Konstföreningar. Är ni intresserade, kontakta mig gärna. För att få en uppfattning, titta gärna på bilder från mina utställningar.

Ni är också välkomna att besöka mig i mån om möjlighet. Det jag presenterar är sällsynt och välgjort glas samt tavlor. Jag gör egna motiv och kompositioner likt en bildkonstnär. Planglas och fusat glas gör jag från idé till färdig skapelse, medan blåst glas som jag använder till mina motiv har olika ursprung, ibland är köpt, ibland är självdesignat och utfört i samarbete med glasblåsare.

Jag har förkärlek till klarglas men jag gjorde även ett antal färgat glas i samarbete med Wilke Adolfsson (Orrefors), Ulf Johansson (Älghult) och Micke Johansson (då i Pukeberg).

Till kommande separatutställningar brukar jag göra några nya tavlor också som passar tillsammans med glasen jag ställer ut.© © ©

• Observera att bilderna inte får publiceras eller användas i visningar eller liknande utan mitt, Maria Feuk (fd Tingsund)s skriftliga tillstånd enligt lagen om upphovsmannarätt. Det gäller även att kopiera och försöka efterlikna mina motiv.

• COPYRIGHT: © All photographs on this site are my copyright, © Maria Feuk.
If you wish to make any commercial use of these images then you will require my permission. You may contact me by E-mail