!
Om du önskar personlig present till bröllop, dop eller studenten,
eller välja ur produktgrupper som jag har gjort egen sida till,
gå då direkt till den sida, där ser du mått, glaspriser och arbetskostnader.
!
Vid förfrågan

specificera så gott det går, vad det är du funderar på, då ger du mig möjlighet att svara lika specificerat.

En förfrågan är ingen beställning, och jag påbörjar aldrig något arbete förrän vi har avtalat glasmodell, motiv, fraktsätt, betalningssätt och pris.

Vänligen kontrollera mitt svar och hör av dig även om du inte vill göra en beställning, eftersom jag reserverar tid för eventuellt arbete.

Har du en idé men inte kan välja modell eller motiv, kan du nämna din budget så jag kan ge några alternativ. Du kan beskriva all sådan info som hjälper mig att kunna ge vettigt råd.
Vid beställning

behöver jag veta följande
Dina uppgifter: namn, telefonnummer och korrekt mailadress
Jag behöver dina uppgifter för att kunna nå dig om jag behöver det. Dessa står på fakturorna som samtidigt är mina arbetsblad också. Jag arkiverar dessa vid bokföring, men jag lämnar aldrig ut och missbrukar aldrig dessa personliga uppgifter till reklamsyfte eller annat.
Uppgifter för att kunna leverera: Namn (om glasen ska skickas till någon annan)
leveransadress - Komplett och korrekt
Eventuellt tillval om presentkartong, trivselkort eller presentförpackning
Vilken glasmodell väljer du:

Antal glas och modellens namn eller best.nr.
- www.raglas.glasdeco.se finns en hel del alternativ, min egen sida

-Duka/Cervera finns i min närhet och jag kan köpa glaset här för din räkning så du slipper posta. För detta måste jag debitera 50 Kr eftersom jag måste avsätta tid och åka 3 mil mellan Tävelsås och Växjö, betala bensin och parkeringsavgift.
Motiv: Standardmotiv som finns på bild, blir utförandet ungefär detsamma, om du inte anger annat önskemål. Eftersom allt är hantverksmässigt gjort, kan små skillnader förekomma, men arbetet är lika välgjort och utseendet lika estetiskt varje gång.
Egen bild Skicka eller beskriv dina önskemål så specificerat som möjligt.
Teckensnitt använd samma som bildexempeln visar eller välj eget.
Välj enligt budget: Har du en idé men inte kan välja modell eller motiv, kan du skriva vilket belopp du har att spendera till ändamålet och jag kan ge flera alternativ. Beskriv även till vem och till vilket tillfälle presenten ska bli och all sådan info som hjälper mig att kunna ge vettigt råd.
Vilket betalningssätt väljer du: Förskottsbetalning sker på faktura som jag mailar i förväg som bifogat Excel-dokument. Om du inte har detta program, måste jag veta det, då skickar fakturan oformaterad som fritext i mail i så fall.
Mot postförskott, då betalar du vid mottagandet, som kostar 70/80 Kr extra. Om du väljer detta alternativ, vänligen ge mig deadline också, så jag vet när jag ska skicka/när du kan hämta ut ditt paket.
Vilket fraktsätt väljer du: Brevsändningar är billigare, men går inte att spåra eller skadeersätta. Jag emballerar alltid väldigt noga och bra och jag kan rekommendera det sättet men det är ändå din risk om något extremt händer.
Postpaket - ingår försäkring från Postens sida samt fraktas med ID-nummer som man kan spåra.
Schenker Privpak har ID-nummer och försäkring ingår i deras låga pris, men deras frakt tar minst en vecka. Välj gärna det sättet om du inte har bråttom.
Bussgods eller DHL - stora paket kan med fördel skickas med det alternativet. Priset är enligt deras prislista.
Efteråt Avsluta gärna processen med en kort kommentar om att du fick din beställning och att allt är i sin ordning.


© © ©

• Observera att bilderna inte får publiceras eller användas i visningar eller liknande utan mitt, Maria Feuk (fd Tingsund)s skriftliga tillstånd enligt lagen om upphovsmannarätt. Det gäller även att kopiera och försöka efterlikna mina motiv.

• COPYRIGHT: © All photographs on this site are my copyright, © Maria Feuk.
If you wish to make any commercial use of these images then you will require my permission. You may contact me by E-mail