Företaget finns i Tävelsås, några kilometer söder om Växjö. Det geografiska läget har ingen betydelse, eftersom jag skickar beställningar inom hela Sverige.
Maria Tingsund
Jag slipade mitt första glas vid 14 års ålder och var allmänt hantverksintresserad. Har testat och utövat massor av konst- och hantverksgrenar. Vad jag än åtog mig för kreativ syssla, lyckades jag bra och fick alltid mycket beröm, men själv har jag inte fastnat vid någon konstart förrän jag blev äldre. Kärleken till glaset återkom med möjligheten att vidareutbilda mig inom området. Mellan 1997 och 1999 fick jag omfattande utbildning i Orrefors Glasskola som glasgravör, glasslipare, blästrare, har lärt mig fasettslipning, kant och bottenslipning och alla väsentliga tekniker inom glasbearbetning, har även blåst glas. Det utökade jag med att gå på övriga kurser som fusingteknik, Tiffany teknik, pärltillverkning, bildöverföring på glas, gjutning med mera.
Jag registrerade företaget "Glas DeCo" 1999. Jag har börjat från noll och idag har jag en bra fungerande ateljé med bra maskiner, glaslager mm som ger mig möjligheten att göra många olika moment och perfekt finish. Läs gärna om mitt arbete .

Jag sköter företaget ensam, från inköp av material genom gravering till emballage och frakt. Det innebär att du har kontakt med en enda person. Du får alltid korrekt information, och du kan känna dig trygg. Som ett litet företag, är det särskilt viktigt för mig att ge en god service och att vara pålitlig på alla sätt.


© © ©

• Observera att bilderna inte får publiceras eller användas i visningar eller liknande utan mitt, Maria Feuk (fd Tingsund)s skriftliga tillstånd enligt lagen om upphovsmannarätt. Det gäller även att kopiera och försöka efterlikna mina motiv.

• COPYRIGHT: © All photographs on this site are my copyright, © Maria Feuk.
If you wish to make any commercial use of these images then you will require my permission. You may contact me by E-mail